Saturday, 31 December 2011

Programming Student++

pejam celik pejam celik ..rupanya, almost two years since i left Pasum batch 09/10. tapi kami masih lagi contact and rapat between us. Distance may separate us, but our friendship goes on forever. :)


same to our fevret lecturer. Mr Zahurin. He still remember us! omaigod omaigod. haha. ekceli camni. tadi time aku tengah duk pulun Numerical Methods, tengok ada fb notification. Aisyah Humaira, my friend, fizikal mates masa kat Pasum dulu mention aku. haih. ko salah orang weh. bukan aku yang buat surprise untuk Mr Z. aku balik bilik tido. kan aku sakit time tu. haha. kan dah Mr Z kata aku taknak mengaku. haih. -.-"


then, kami sambung bercerita life kami dengan campus masing-masing. imbas balik kenangan kitorang masa dia  mengajar C++ dulu. haha. then, he told us that dia tengah down. sangat sangat down. ohh very kesian. tapi dia kata dia happy bila dengar ceritacerita kami dan rasa bersemangat nak cari diri dia yang hilang. haha. rindu gila kat dia lahh! last jumpa dia masa dekat Klang dulu. nampak dia naik motorbike balik dari Kapar. aku jarang text dia sebab aku takut aku ganggu dia.  and terharu gila bila dia buat statement..


You all bukan saja student fizikal saya, tapi my friend too.

its nice after a very long long time tak gossipss macam ni. padahal lecturer kot. haha. missing u mr Z :)

p/s : seronok dapat gather balik dengan member2 fizikal even kat fb je. haha

2 comments:

Anonymous said...

[url=http://howtobuyclomidwithoutprescription.com] Buy Clomid online no rx[/url]

http://howtobuyclomidwithoutprescription.com


order Clomid online

Anonymous said...

[url=http://buyerlevitra20mgimpotence.com] [img]http://buyerlevitra20mgimpotence.com/levitra.gif[/img]
buyerlevitra20mgimpotence.com[/url]

http://buyerlevitra20mgimpotence.com


tadacip 20 side effects - tadacip 20 side effects:
tadalafil dosage information - tadalafil dosage information:
staxyn 10 mg price
levitra coupons manufacturer
there any long term side effects viagra - there any long term side effects viagra:
sildenafil citrate 100mg for women
vardenafil generique in canada - vardenafil generique in canada:
sildenafil citrate tablets 100 mg - sildenafil citrate tablets 100 mg:
levitra side effects alcohol
cialis tadalafil 5mg - cialis tadalafil 5mg:
levitra cost - levitra cost:
levitra costo in italia - levitra costo in italia:
generic viagra release date
buy sildenafil citrate online canada - buy sildenafil citrate online canada:
vardenafil 20 mg price - vardenafil 20 mg price:



Buy Levitra 20mg