Saturday, 5 March 2011

HB Faa a/p Rashidi

030311. Hapy Belated Beday. bday sapa? ni haa. Farah. aku xperasan sebenarnya.ni pon adin yg ingatkan.huhu.sory fa.. cerita dia cmni. pagi tu.aku xtdo sbb aku nk exam econ. jenuh la duk menghafal n buat notes warna warni bagai kt pantri. time tu Myvi ada.tp kejap je la. aku yg duk bertapa smpi 6.30. aku bukan apa. xleh arh nk study kt bilik. aku terbabas tdo nnti. dah menyesal xstudy. lg pon aku bukan jenis yg suka subjek membaca ni. haihhh. berpinar kepala hottak.

so, lepas exam kt DTAMS. aku trus pi kuliah alam cm bese. aku control lagi kepala aku yg dah weng. ha. migrain dah nk dtg dahh. sumpah sakit. tu yg pecot gi FST.sbb aku naik moto.yg lain tggu bas.kuikui.so, bila dah start kuliah tu. aku ckp kt dorg aku xnk pi TITAS ptg tu. aku nk qada' tdo. lagi pon klo aku po buat tambah dosa jer kn. bukan nk dgr pon lecturer tu ckp apa. main ke kt blakang.dah la dtg lambat. hahah. sorry Dr. Wan. :(

lepas pi kelas tutorial pukul 4. time gap budak2 ni gi solat asar. aku gi culik adin bawak pi rempit. ni rempit bukan sebarang rempit. merayap gila ktorg dua ekor. tgk langit cm dah nk turun dah hujan. xpe2. berbekal kn semangat yg ada dan tank minyak moto yg tak bapa nk lepas smpi Shell tu. ku gagahkan jua.hahahaha

PPSM >Warta > SS9 >PKNS >Metrokajang > Sg. Chua >SS7 >PKNS >KKM.pukul 5 ktorg gerak. pukul 7 smpi kolej. hahah. gila merempit. aku mmg xsedar aku bawak adin kt blakang. so,aku bawak full throtle la mcm dunia ni aku yg punya.hahaha. dah adin senyap. mana aku nk sedor. :) seb bek die xpeluk aku cm titi a.k.a jambatan runtuh tu pelok aku time aku bawak die rempit.hahah.sumpah lawak.

ingat xnk jumpa bas dorg la. skali time kt DG tu. aku sumpah tak nampak. adin terjerit. :" kill, faa!" .ha? gila budak2 ni lalu sini pehal. adoi.. cepat2 aku u-turn before fa pusing nmpk ktorg.berhati2 sbb bunyi moto aku tuh kalah bulldozer kot bising dia. wakakakaka. lalu stadium tembus danau. sampai kt simpang tembok kkm. aku ngn adin jenuh nk sorok kotak kek yg besar gedabak tu. sumpah laju gila. tapi aku perasan fa nmpk ktorg. haddoi.jenuh gila. smpi kt cafe. kedai photostat plak tutup.lepas bincang2 .decide letak kt bilik aku jer.

mlm tu. around 10.30 aku pi dinner ngn Viva and Myvi. bwk kek skali. mmg tggu kt glam jer. lepak lepak. then,adin n nunu dtg. ktorg pasang lilin tu 20 btg okay! jenuh aku nk mintak kt akak cashier tu time beli.hahahah. then,ktorg roger budak nombor lain. naz,ajai, radhi.ayin.time surprise mmg xleh bla. lilin tu dah cair smpi kt faa. nk tiup pon rasa cm xsempat jer.wakakakakakaka.

happy besday to you...bila wanie TG ngn chacha dtg. aku ngn wanie tuang air tin kt atas kepala faa. hahah. amacam? best x? dgn kolej tgh xde air. konfom kepala ko melekit kn? hahaha. so,as nk bls dendam. muka aku pon kena conteng kn? siot ko fa. seb bek sikit. then,main suap2. ececehh. yelah. tggu org yg sepatutnya dtg xsampai2. ada niat jahat di situ.:)






p/s : aku mmg xwish kt fb. aku wish kt fon jer. :) and happy besday fa. aku wish ko time nyanyi tu je kn. wakakakakkaka

2 comments:

nur farahin rashidi said...

siot ar kene air tuh! haha tapi thanks a lot.giler weh korg x g titas! haha sayang manyak2

Kill said...

xde hal...