Sunday, 4 March 2012

Sweet 21 Faa

kak Yin kata, ada dua kali je birthday je yang special. Sweet 17 and Sweet 21. I dont know why. =D


janji pukul 8 malam kumpul kat kkm
Naz Aiman pun cakap last minit nak join
So at first, it was 3 cars only
tapi tiba-tiba Ayin nak folo, add another car
Tunggu Ayin kat bus stop Kajai
and 8.30pm, we're heading to Puchong
dalam hujan lebat. Konvoi.
4 kereta , 15 orang.


at first, Yana's boy lead.
haru betul, sekorsekor punya kereta aku tak cam
haha. punyalah pemandu berhemah 
sampai semua dalam kereta senyap 
Risyma : " first time aku naik dengan perempuan bawak kereta laju macam kau kill"
haha. sorrryyyyy Risyma. aku nak kejar dorang!
how come aku boleh tak perasan kat tol tu. -.-"


UKM > Sg Besi > Bukit Jalil > Awan Besar > Kinrara > Taman Bukit Kuchai
mulamula sesat. sebab Fendy salah masuk jalan.
last2, aku dengan Ayin gerak dulu sebab kitorang tau.
ingat Fendy dengan Naz folo belakang
rupanya dah hilang! sesat!
okay, pick up balik lepas hantar yang lain masuk rumah. haha
Faa punya lah risau dorang tak jumpa jalan.
its okay. ni kill kot. legend. hehe


bertemakan white-purple, semua sama kaler
except Pak Din, Aslam, Naz, Ayin, Fariz Azran.
pastu tuduh kitorang tak bagitau.
bila makanan banyak, tak habis..
aku jadi tong sampah. hampeh punya boys.


macam biasa, party faa. tapi aku kena bahan. =(
my shoes, handbag, hands. Sengal punya Pak Din!
tak lupa juga Aslam. alololo kena bahan yea..
sian dia muka blushing, gegel depan mata. haha
Faa, aku tak sengaja salah meja. tapi dah Naz ajak kan. <3
Nazirul Aiman, Nazirul Akmal, Nazirul Nazrin Nordin, Nazirul Hasanuddin
and me? Nazirah Kelly Klarcson. what the ppsm boys. zzz


kitorang balik awal disebabkan perkara2 tertentu.
balik, aku pulak lead. sorry Naz Akmal.
aku tak boleh nak bawak lagi slow dari 90. haha
sampai dekat tol Sg Besi, Naz dgn Ayin hilang.
then, aku tinggal je la dua kete tu.
11.30pm, safely arrive.
dapat hadiah dari Yana pulak tu. hehe.
kau tahu Yana, slipper aku kena buang dengan Apak =(
lepas tu dia bagi crocs dia. tak bestnye.


hadiah dari Yana
thanks utk Superman ni. hehe
tgk besday org lain, tapi aku dapat hadiah. =D




Lyana, Fendy,Nazirul Akmal, Ieda
Aku, Risyma, Kak Zah,Naz, Yati
Naz Aiman, Ajai,Fariz Azran
Nazrin, Pak Din, Aslam


p/s : sorry tak mengajak untuk yang lain :) ni belum Aslam dgn Ajai haplod gambar. lagi terukla tacing budak2 nombor -.-""

3 comments:

nur farahin rashidi said...

yeke naz ajak? haha dah la kau sorg pompuan kat ctu! haha thankyou for coming,bestfren!
from : nazirul farrarashidi

fara.anem said...

hahahah...budak nombor kuat tacing ea..:D

Kill said...

faa : nak jugak nazirul diaaaa. :)

farahhanim : aku tak cakap la ko.. tapi ajai dgn pakdin cakap. haha