Saturday, 19 February 2011

Biggest Female Crocs Ada Storiess!

burrppp. late dinner. apa lah daya. mampu telan Blackpepper Beef Burger hasil tgn abg Faris kt bawah tu jer. currently melepak kt bilik Myvi for this whole day. finishing Aa + Bb from Hlovate :) tp wa citer kt lu..burger die mmg gempak! marvellous habes!! lu tayang la kt wa 30 biji burger cheese buatan abg Glam..xkan nk dpt lawan betaperr deliciousnyer blackpepper Si Faris tu.hahaha. senang citer.ayat sebaris dia H.E.A.V.E.N.kuikui. okay. ekceli aku nk story. nk buat flashback for those past two days aku cm menghilangkan diri. rite? sebenaqnya,xpi memana pon..ada jer kt bilik. duk telaah novel Hlovate yg kalau di operasi tambahkan  [Tunas] + [Aa+Bb] + [Versus] = almost 1000 halaman gak ler aku tenung..waaa..amboii,cuba buat Al-Quran kalamullah cmtu.kn betul betul heaven?bak kata Civic =p


betul la aku cipta sejarah. 3 days without Mr. L teman aku ni. betul betul gila bayang. puas kot aku sabar. bila la die nak baik dari merajuk. babe, without u, everything in my life is gone. take it seriously. :'(. entahla,aku tatau. yg aku perasan die start buat hal petang Wed before nk pi tutorial Calculus hari tu. sedih tak sedih gk la. kepala aku dah bercelaru cmne nk kasi baik relationship ktorg. i've gone through kt Myvi. aku mmg perlukan dia tiap saat. tapi bila dah jadi cmni..redha je lah. dah smpi masa agaknya. die test aku betul betul syg dia ke tak... aku betul betul act the cooliest person ever.padahal. duk usha gk die okay ke tak.haiyooo..tp still.aku buat bodoh smpi skrg..ego x? haha


aku duk bosan bosan tu. beselah.. Myvi je tempat aku story segala jadah. She is the best person kalau nk tau segala rahsia hidup aku.haha. but still kerahsiaan dah keterbukaan. this week,ktorg mmg xjaga makan. waktu lunch jadi breakfast. waktu dinner jadi hi tea. tp bila supper..masing masing menganga..=,='..mmg rasa xsehat memanjang la. nk lari tatau nk pi mana. last last tadi called ibu.since,apak nak balik sana Ahad ni.ape lagi..serangan pujuk ibu suruh masak banyak banyak pon bermula..senang jer nk pujuk.."ibuuu, lapar la..kan best kalau ibu boleh pos makanan, sekarang jugak smpi depan mata?".. bila sorg anak dah mula nk mengayat ibunya..hehehe then,aku punya pesan punya lah byk..korg tny Myvi. die jadi saksi. dari cekodok tepung cicah sos..sampai ler..kuih raya..semua aku pesan.. tp labelling die.."ibuu,make sure bende bende tu semua tahan lame eh.dah bosan carik makan kt bangi ni."..hahah..then,my mom pon start berfikir menunya..kakakkaa.


tapi sepanjang 3 hari ni..yg paling cipan adalah Kancil. ngek giler die buat aku terkejot plus beruk mak yeh time kuliah Aljabbar Lurus dgn Dr. Ghaffur. aku mmg xleh hadam la dgn lecturer sorg ni potpet kt depan.xcaya,tny kami budak nombor.trust me. xD back to the story.time kuliah tu..10minutes before he ends his lecture..Kancil text aku.


kancil   : ani, aku kt ukm ni
aku      : whatttttt??? haha.kau kt mana der?
kancil  : haha.acah jer.aku kt umah la.haha
aku      : benci kau! gler excited aku nk carik kau tau tak! smpi hati..T_T


and the rest is history~. in that time, duk citer la pasal kepala dia dah botak. eh eh..dah botak?? yup. ekceli dari time die kt hospital dulu. die dah sibuk nk potong rambut..tp smpi ktorg muncul kt lanchang pon ala ala korean pop tu stil duk terjulur gk..tapi ex-rumet zaaba die jugak yg hot smpi die sendiri jeless.hahah.chill back. aku baru di inform oleh Myvi semalam yg Wave dah lantik ktorg jadi spectators tak bertauliah masa game dia kt stadium ukm ahad ni. yang ni WAJIB pergi. nmpk tak capital letters? tu maknanya mmg kena pegi.kalau tak die mrajuk lagi la.. fyi korg juga. jgn nk main api lah dgn Wave. susah nk pujuk pak cik sorg ni. smpi ktorg pon nk kena buat appoinment klo nk jumpa dia skrg. taper raper..janji die bahagia.:) trademark khas aku bagi utk Wave sorg..huuu and aku dah plan ngn Myvi gk nk shoot gmbar byk byk ahad ni dgn player ragbi sorg ni. as memori and juga blog :)


ckp pasal dorg ni kan. satu jer. aku sendiri tak paham. xkesah la mana mana pon aku ngn Myvi pergi. even ktorg asing asing. sorg kt artik,sorg kt antartik n kalaupon sorg kt kerak bumi..mesti teringat..dorg dah makan ke? buat apa skrg? okay x?.. entah la korg. bende ni dah jadi mcm rutin tau. mcm dah jadi darah daging. kalau xtanya tu rasa mcm pelik. tp ktorg bukan nk pilih kawan .cuma ni lah akibat yg ktorg kena tanggung sbb terlalu rapat.kn? tulah,aku tny korg eh. korg sggup ke nk tgk kawan korg sakit tgh2 malam? rela ker dengar citer die masuk hospital? cukuplah sorg. lately Myvi slalu ckp die cepat rasa penat n lutut die sakit. ekceli aku tatau nk define penat die tu cmne. bg aku,penat berjalan. lepas a few days baru aku paham. penat = semput. maybe sebab sejuk kot. okay. satu lagi dah masuk dictionary ukm aku.so,jgn bwk Myvi mlepak smpi tgh mlm. :)


pastu. aku baru perasan. dah seminggu rupanya xjumpa face to face dgn bebudak gapong. rindu gak sebenarnya. tapi ktorg faham. masing masing ada keje. lg pun lately, time ktorg dinner n lunch xclash dgn dorg. so,ble la nk jumpa kn? buat tambah berat bahu kiri jer.hahah. aku skrg pon rasa mcm dah xbetul sikit kepala hotak. tatau nk pikir apa. nk kata xde keje. byk sebenarnya nk kena review. nk kata bz. lepak semedang jer kt bilik .bergelumang ngn novel.haha.lagi lagi time xde air.mmg haru la. Incik Kriss tu. dah bapa lame tak mandi dgn shower gel.sian tol. esok la eh. org pi berFESKAB. kita dua bermandi manda kt parking Uncle Wahab tu.hahaha. btw, hari ni. 18 Feb. nk tau hari bertuah sapa? Miss Juara!! akak ktorg yg sorg ni. dah tambah satu angka kt biodata filled in dia. t-w-e-n-t-y t-w-o sudahh.haha. to akak : dah dapat nombor kembar dah.22. harap bila ktorg dpt jadi aunts for ur twins plak kn? jemput jemput la meminyakkan muncung ktorg ni.hahah..


okla. malam pon dah menutupkan tirai. rasa nk habiskan satu lagi version Hlovate. yg ni last. 5tahun 5bulan. Addin + Benz. mereka sangat sweet okay! just suit to our life yg agak gila. ekceli.mmg giler. nope senang citer menggiler. whateverss.hahah. pasni lama lagi nk update kot. tggu ahad lepas game :) n lupa nk bgtau korg. aku lah Biggest Female Crocs tu. sbb lately mata merenyam semacam.hahah


p/s : HB to kak maz n ex-junior D.I. (secret). may Allah bless uollz. to Wave,gud luck game. ktorg konfom pegi ehh.jadi pom pom girls.to Legend,Civic,Accord,Kenari,Viva,Juara n Tiara, kami rindu anda semua lah.haha. see then later. n one more thing..Kancil bangang!!!!!!!!! :P n tak lupa juga. Incik Sweater Merah. anda slalu ada di sana.thanks!

No comments: